Rólunk

A Coaching Minds elsősorban egy szemlélet, amelyet mind életünk, mind munkánk során igyekszünk megvalósítani. Lényege, hogy egy folyamatosan változó világban próbáljuk saját magunkat újraformálni, lágyan alkalmazkodva a körülményekhez. Céges működésünk során személyekben és rendszerekben idézünk elő változásokat.

Szemléletünk négy elv mentén rendeződik, melyek nagyban meghatározzák munkánkat is.

Egyszerűség, lényeglátás - Elsősorban személyekkel, sőt, emberekkel dolgozunk. Nem tévesztjük szem elől azt a tényt, hogy mindenki egy véges élet alatt keresi a saját boldogulását. Ezen gondolat mentén igyekszünk a lényegre koncentrálni, és elhagyni a felesleges, öncélú elemeket munkánkból.

Hitelesség, transzparencia - Elveinket és módszertanunkat saját életünkben is használjuk, magunkat folyamatosan fejlesztve, hiszen munkánk során elménket bocsátjuk ügyfeleink rendelkezésére. Szemléletünkben és módszertanunkban nincs semmilyen titkos elem.

Pragmatizmus - Nem keresünk igazságokat, a gondolatokat aszerint vizsgáljuk, hogy mennyire értékesek egy ember életében, mennyire szolgálják fejlődését és jólétét. Munkánk célja, hogy valódi, cselekvésszintű változásokat idézzünk elő: a személy magatartása változzon a mindennapjaiban.

Lágyság - Nem mondunk ítéletet, nem adunk tanácsot, nem oldunk meg semmit a kliens helyett. Az ügyfél változását szolgáljuk egy személyre szabott folyamatban, de a lényegi, elvégzett munka nem a miénk.

Magunkról

Azt mondtad, jó lenne ülni egy üres szobában, és csak jól érezni magad.  Rajzoltunk egy kört. Azt mondtad, ez a világ. Én mondtam, hogy ez a tudat. És örültünk, mert a világ magunkkal vihető.

Egy tiszta vízű tavat képzeltél el. Rajzoltunk két kört egymásba fonódva. Azt mondtad, ez a hitelesség. Én mondtam, hogy ez az együtt-gondolkodás. És örültünk, mert ezek mi vagyunk.

Ugyanazt a bögrét néztük ketten. Rajzoltunk a két kör metszetébe egy kisebb kört. Azt mondtam, az egész világ egyetlen esemény. Te értetted, hogy mi is. És örültünk, mert a bögréből inni lehet.

Igazából már nem emlékszem pontosan, ki mit mondott és gondolt, ahogy a bögréink lenyomatát is nehéz megkülönböztetni. De tudtuk, hogy ez a mi igazságunk és nem erőszakoljuk rá senkire. És örülünk, mert felajánljuk mindenkinek.

Megerősítés
Nem
Igen